Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

1. Website-ul expertul-tau.ro este  proprietatea si in administrarea Cojocaru Ghe. Marius I.I., inregistrata la Registrul Comertului Olt sub F28/121/2010, CUI: 26641629, cu sediul profesional in Jud. Olt, Loc. Slatina, Str. N.Titulescu, Nr.35, cont: RO11 BREL 0002 0005 7480 0101 deschis la Libra Bank.

2. Folosirea acestui website
Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este comercial de a informa si a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare.

Informatiile sunt puse la dispozitia clientilor se face in baza comenzilor transmise, confirmate si platite.

Preturile serviciilor puse la dispozitie sunt afisate pe site si sunt valabile la data accesarii lor.

Clientii pot opta pentru urmatoarele variante:

plata cu ordin de plata in contul: RO11 BREL 0002 0005 7480 0101 deschis la Libra Bank. Plata se considera efectuata in momentul debitarii in cont.

plata cu cardul debit/credit, prin Libra Pay (Libra Bank). In aceasta situatie plata se proceseaza imediat, in momentul efectuarii ei. Sistemul functioneaza pe siteul  www.pfa-consultanta.ro/shop

Livrarea serviciilor comandate si platite se face imediat ce datele au fost procesate. Cu aceasta ocazie se va intocmi si transmite electronic, factura fiscala, conform datelor de identificare ale clientului, completate in formularul de comanda.

3. Limitarea raspunderii
Expertul-tau.ro nu este raspunzator pentru utilizarea eronata a materialelor puse la dispozitie. Materialele sunt in proprietatea noastra si utilizarea lor se face pe baza de licenta.  Materialele au fost elaborate cu respectarea legislatiei in vigoare la momentul publicarii lor.

4. Acceptarea termenilor si conditiilor
Website-ul se adreseaza agentilor economici si persoanelor fizice. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

5. Politica de confidentialitate
Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale. Expertul-tau.ro nu va folosi aceste informatii decat in scopul intocmirii facturilor fiscale. Nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor in nici un alt scop decat la informarea acestora.